Υπηρεσίες

01
Strategic Planning

Branding

Brand & Corporate Communication

Brand σημαίνει πολλά περισσότερα από έναν λογότυπο, κι αυτό στη CGC Communication το γνωρίζουμε πολύ καλά! Σε αυτή τη βάση, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες, δημιουργικές στρατηγικές, που εξυπηρετούν τις ανάγκες επικοινωνίας και υποστηρίζουν τους στόχους του πελάτη. Στρατηγικές τις οποίες υλοποιούμε μέσα από τα ενδεδειγμένα, κάθε φορά, κανάλια επικοινωνίας, που επικεντρωμένα θα προσεγγίσουν τα επιμέρους κοινά ενδιαφέροντος, εξασφαλίζοντας ότι το Brand θα είναι σε συνεχή επαφή με τον καταναλωτή του, χτίζοντας μια στέρεα κι ανθεκτική στον χρόνο σχέση.

Από τον σχεδιασμό του concept, μέχρι την επιλογή των Μέσων και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων υλοποίησης, η σωστή εταιρική επικοινωνία είναι υπόθεση CGC Communication κι επιφέρει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα: Τη θωράκιση της εικόνας του brand και την καθιέρωσή του στη συνείδηση του κοινού του ως αδιάσειστη επιλογή. Επειδή, επικοινωνία σημαίνει 10% να κάνεις το σωστό και 90% να μιλάς σωστά γι’ αυτό!

Branding
& Design

Στη CGC Communication γνωρίζουμε καλά πως Branding δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός ενός λογότυπου, αλλά, κυρίως, μια σειρά από δομικά στοιχεία επικοινωνίας, όπως τα χρώματα, το design, το όνομα, τα σύμβολα, το storytelling, το brand myth. Όλα μαζί, ως μία ενότητα, συνθέτουν μια ενιαία εικόνα, το Brand Identity, που προσδιορίζει και διακρίνει το Brand στο μυαλό του καταναλωτή, δίνοντάς του μοναδική προσωπικότητα.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός του Branding από τη δημιουργική μας ομάδα γίνονται με τέτοιο τρόπο που καθιστά κάθε brand μοναδικό, το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και, κυρίως, εξασφαλίζει memorability και θετική επίδραση στο συναίσθημα του καταναλωτή. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το brand αποπνέει το άρωμά του, λέει την ιστορία του και γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά, ισχυροποιώντας συνεχώς τη μοναδική του σχέση με τον καταναλωτή.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των υπηρεσιών και της διασφάλισης ομογενοποιημένου αποτελέσματος στην επικοινωνία, η εταιρεία μας παρέχει και μια σειρά από υπηρεσίες design και creative copywriting που κάνουν τα brands να ξεχωρίζουν, όπως έντυπα, συσκευασίες, εταιρική ταυτότητα, sign system, εταιρικά περίπτερα, POP materials, κ.λπ.

POP Material (Design, Production, Handling)

Στη CGC Communication πιστεύουμε πως τα POP Materials έχουν τεράστια δυναμική και επιρροή στην επαφή του brand με τον καταναλωτή, ενώ αποτελούν βασικό στοιχείο μιας ολοκληρωμένης κι επιτυχημένης προωθητικής ενέργειας.

Γι΄ αυτό έχουμε επιλέξει η ομάδα μας να αποτελείται από ταλαντούχους και βραβευμένους designers, οι οποίοι σχεδιάζουν πρωτότυπες και μοναδικές προτάσεις υλικών που, σε συνδυασμό με τα ποιοτικά standards παραγωγής τους, μετασχηματίζονται σε πολύτιμο σύμμαχο στην ενίσχυση του brand image. Εξάλλου, στα πιο σημαντικά ραντεβού της ζωής μας πηγαίνουμε πάντα με την καλύτερή μας εμφάνιση και, για ένα brand, ο χώρος πώλησης είναι το ιδανικό σημείο όπου θα αναπτυχθεί ο ‘έρωτας με την πρώτη ματιά’ και η μοιραία έλξη με τον καταναλωτή!

02
Events & Platforms

Marketing

Αξιοποιώντας τις ποικίλες τεχνικές του Direct Marketing, σχεδιάζουμε τις κατάλληλες στρατηγικές που μας επιτρέπουν να εστιάζουμε και να επικοινωνούμε, κάθε φορά, με ένα πολύ συγκεκριμένο και απολύτως προσδιορισμένο κοινό – στόχο.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμα και τεχνολογικά εξελιγμένα εργαλεία πετυχαίνουμε, με μια άριστη σχέση κόστους – αποτελέσματος, να φέρουμε σε επαφή το προϊόν με τον καταναλωτή, να μετρήσουμε την ανταπόκρισή του, να καταγράψουμε χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα, και να δημιουργήσουμε βάσεις καταναλωτών, πάντα στο πλαίσιο της προσπάθειας να ‘χτίσουμε’ μια σταθερή σχέση μεταξύ των πελατών μας και των κοινών τους.

Direct
Marketing

Με γνώμονα πάντα τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας, που θα συνδέσει το brand με τους καταναλωτές, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα πιο εμβληματικά events, που καταγράφονται ανεξίτηλα στη μνήμη όσων τα παρακολουθούν, μεταδίδοντας διαχρονικά το αξιακό φορτίο του brand.

H εμπειρία μας, που ξεπερνά τα 20 χρόνια, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι στενές συνεργασίες με τους καλύτερους χώρους διοργάνωσης, καθώς και η μοναδική για την Ελλάδα υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουμε, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν τη δουλειά μας ξεχωριστή, κάνοντας κάθε μας event ‘talk of the town’!

Από την πιο μικρή παρουσίαση, μέχρι την πιο σύνθετη εκδήλωση, η τεχνογνωσία της CGC σας διασφαλίζει ότι ή εμπειρία θα είναι συγκλονιστική και φαντασμαγορική, δίνοντας την ευκαιρία στο brand να μοιραστεί ζωντανά το όραμά του και στο κοινό να βιώσει μια μαγική στιγμή, που θα καταγραφεί στις δυνατές αναμνήσεις του.

Experiential Marketing / Event Management

Η υψηλή εξειδίκευση, η πολυετής εμπειρία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας στο merchandising, καθιστούν τα προϊόντα των πελατών μας επιθυμητά κι εύκολα προσβάσιμα στον καταναλωτή. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε, όχι μόνο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου για χαμένες πωλήσεις, αλλά, αντιθέτως, τη δημιουργία των απαιτούμενων συνθηκών για την επίτευξη αυξημένων πωλήσεων.

Με συνεχή εκπαίδευση, ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογικά πρωτοποριακών συστημάτων και τεχνικών merchandising, εξασφαλίζουμε:

• Αποτελεσματική παρακολούθηση αποθεμάτων (έλεγχος και καταγραφή ελλείψεων).
• Σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων (εφαρμογή πλανογραμμάτων).
• Τοποθέτηση και παρακολούθηση δεύτερων σημείων πώλησης (προβολές, stands, κ.λπ.).
• Τοποθέτηση και έλεγχο προωθητικού υλικού (POS material, κουπόνια δώρου ή έκπτωσης, κ.λπ.).
• Έλεγχο και καταγραφή τιμών κι ανταγωνισμού.
• Έλεγχο FIFO.
• Πωλήσεις και τοποθετήσεις παραγγελιών.
• Συνεχείς αναφορές, που διευκολύνουν καθοριστικά το έργο των εκάστοτε τμημάτων πωλήσεων και marketing των πελατών μας.

Merchandising

03
Socializing

Communications

PR & Publicity

Πρόκειται για ένα δυναμικό, όσο και πολύπλοκο, εργαλείο στην επικοινωνία, που μέσα από τις στρατηγικά σχεδιασμένες καμπάνιες που υλοποιούμε μας επιτρέπει να ισχυροποιούμε την εικόνα και να εξασφαλίζουμε την καλή φήμη των brands που διαχειριζόμαστε.

Από τις πιο απλές, ως τις πιο περίπλοκες μεθόδους και τεχνικές των δημοσίων σχέσεων, ένα ισχυρό ‘οπλοστάσιο’ δημοσιότητας μπαίνει σε εφαρμογή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι στόχοι του πελάτη και να εξασφαλιστεί η επικοινωνιακή του σύνδεση με το κοινό στο οποίο στοχεύει. Η εμπειρία της CGC Communication αποδεικνύει ότι αποτελεσματική δημοσιότητα δεν είναι μόνο η πληρωμένη. Αρκεί να βρεις και να αναδείξεις για το brand σου εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα το φέρουν αυθόρμητα στην επικαιρότητα και κοντά στα κοινά του ενδιαφέροντός του, κάνοντας τον καταναλωτή να θέλει να μαθαίνει συστηματικά τα νέα του!

Sales & In-Store Promotions

Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο in-store και sales promotion, είμαστε υπερήφανοι που τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά brands της αγοράς μάς έχουν εμπιστευθεί κι έχουν αναθέσει στην εταιρεία μας τις καμπάνιες τους!

Η ευρεία εμπειρία, η βαθιά εξειδίκευση, τα μοναδικά εργαλεία λογισμικού και διαχείρισης, καθώς και η προηγμένη υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε πρωτότυπες, ελκυστικές κι αποδοτικές εκστρατείες, που εξασφαλίζουν στα brands ουσιαστική διαφοροποίηση, ενίσχυση της θέσης τους στην αγορά και, το σημαντικότερο, μετρούμενη αύξηση πωλήσεων.

Digital Com & Social Media

Σε μια εποχή που η ανάπτυξη των Digital Platforms και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ραγδαία και, επιπλέον, εξασφαλίζει τη δυνατότητα για επικεντρωμένη και στοχευμένη επικοινωνία των brands με τα κοινά τους, η CGC Communication δε θα μπορούσε να μείνει ‘εκτός παιχνιδιού’ στον ψηφιακό στίβο!

Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη της αλληλεπίδρασης, αξιοποιούμε την εμπειρία μας προκειμένου να δημιουργήσουμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες, σε συνδυασμό με την κατάλληλα σχεδιασμένη στρατηγική και τη σωστή επιλογή των Μέσων, φέρνουν σε επαφή τα brands με τα κοινά τους, σε μια διαρκή διαδικασία customer engagement. Επίσης, επιδιώκοντας να οδηγήσουμε τα brands «ένα βήμα πιο πέρα», αξιοποιούμε και συνδυάζουμε τις offline υπηρεσίες της εταιρείας μας με την online επικοινωνία, πετυχαίνοντας έτσι να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες, που επιδρούν άμεσα στην εμπορική συναλλαγή (αύξηση πωλήσεων).

Από απλές καμπάνιες awareness ή hard selling promotions, μέχρι αυστηρά στοχευμένα remarketing projects, κάθε καμπάνια που σχεδιάζει η CGC έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να γίνει viral στα κοινά ενδιαφέροντος, αποδεικνύοντας πώς ένα απλό, αλλά υψηλά δημιουργικό, hashtag μπορεί να γίνει πανίσχυρο consumer trend!